RWA системи

RWA централите намират приложение във всяка новострояща се обществена или промишлена сграда. Ние в „Алумина Елит” предлагаме и отдаваме особенно голямо значение на изчерпателното консултиране при избора на подходящата система, техническото внедряване и цялостната поддръжка. Използваме продуктите на фирма „Geze” , утвърдена в световен мащаб.

RWA означава вентилационна система за топло- и димоотдвеждане. В случай на пожар най-честата причина за смъртни случай е димът. Топло- и димоотвеждащите централи спасяват човешкия живот като не допускат дим в противопожарните изходи. В управлението на модерните сгради централите служат не само за сигурност, но и за комфорт. Съществуващите клапи за проветрение и за топло- и димоотвеждане се използват и за регулиране на климата вътре в сградата. RWA централите съдържат според вида всички компоненти за обслужване, контрол, регулиране и захранване на електрическото задвижване за димоотвеждащите елементи.

RWA централите се интегрират безпроблемно в съществуващи сгради. Продуктите могат да бъдат избрани според нуждите и съобразени с изискваните допълнителни функции.