WC кабини

За помещения в които работят голям брой хора или има повишени хигиенни изисквания, ние в „Алумина Елит” предлагаме проектиране и изработване на WC и душ кабини от високоустойчив материал HPL (High Pressure Laminates).

Използването на компакт ламинатните панели гарантира постигане на естетика, дълготрайност и чистота, поради качествата които притежава:
- 100% водоустойчив
- незадържащ и непозволяващ развитие на бактерии и микроорганизми
- механично устойчив
- устойчив на износване
- лесно се почиства и дезинфикцира
- резистентен на почистващи агенти и химикали
- издръжлив на изгаряния

HPL(High Pressure Laminates) е изключително подходящ за приложение в помещения с мокри повърхности на сгради за обществено ползване – болници, заводи и фабрики, търговски центрове, казарми, хотели, заведения за обществено хранене, училища и детски градини, спортни и културни центрове, терминали, офисни помещения и др.

Освен от HPL, WC и душ кабините се изработват и от конструкция, която може да бъде от алуминиеви профили или от неръждаеми профили, които също са високоустойчиви на влага.

Подбраните от нас материали са на световно известни и утвърдени производители на HPL плоскости – Funder Max и ABET LAMINATI които притежават необходимите сертификати за качество.