Зимни градини

Със системите за зимни градини вие живеете в съвършена хармония с природата - напълно независими от сезона и климатичните условия. Нашите системи ще отговорят на всяко ваше изискване, независимо дали става въпрос за стандартни елементи, индивидуални варианти на оформление или допълнителни аксесоари, напр. вентилиране или слънцезащита.

Зимната градина е идеалното решение да се насладите на зеленина независимо от сезона, тъй като се създава умерен климат, който е подходящ за много растения. Внимателно разработена и създадена от висококачествени материали, зимната градина внася свежест и удобство в новопостроения ви или реновиран дом. Разнообразието на решения и конструкции ни позволява да проектираме и изработим зимната градина според вашите вкусове и мечти. Висококачествените технически решения позволяват да се създаде идеален естетичен вид на затвореното пространство, при запазване на функционалните характеристики, като топлоизолация и защита срещу вятър и влага.

В „Алумина Елит” предлагаме разнообразие от възможности за дизайн на покрива и възможности всички системи да се комбинират със сгъваеми, стъклени или плъзгащи врати. Изработваме зимните градини с фасадните системи на фирма „Schüco”.