Интериорни врати

Изборът на врати е неразделна и сложна част от всеки интериорен проект.

За да постигнете съвършенство при дизайна на интериора във всеки дом, офис сграда, магазин и др. можете да се обърнете към нас. Ние в Алумина Елит ще ви предложим решения за елегантна, изчистена и модерна визия на интериорни врати, съобразени с вашите предпочитания.

Интериорни врати
Видима стилна алуминиева рамка подходяща за създаване на специален интериор, елегантни очертания на движещата се част, гладки закалени стъкла и плътни панели в различни цветови вариации. Възможност за магнитно затваряне и скрити лагерни механизми. Тази визия може да се постигне с нашите модели врати Premium и Comfort.

Интериорни "тапетни" врати
Вградена в стената алуминиева рамка на модел Premium, елегантен дизайн на движещата се част и панели, които са интегрирани с цвета на стената, за да се постигне ефект на "невидима" врата. Възможност за магнитно затваряне и скрити лагерни механизми.

Вратите Premium и Comfort, предлагани от нас са изработени от висококачествени материали – алуминий, цветно закалено стъкло, HPL, плоскости с естествен фурнир обработен с подходящи масла. Разнообразието на движещи механизми, брави и дръжки дава възможност за избор по всеки вкус. Всички материали са подбрани от утвърдени фирми – и притежават необходимите сертификати за качество.