История на фирмата / Виртуална разходка

Предизвикателство за нас от Алумина Елит е да допринасяме и да участваме в процеса на изграждане на сгради с различно предназначение - бизнесцентрове, производствени, жилищни, хотели, летища, училища, болници и др.

Основната ни дейност е да доставяме необходимите материали и суровини за да произвеждаме и инсталираме интериорни преградни остъклени стени и врати, входни врати, екстериорни прозорци и врати, капандури, окачени остъклени фасади, слънцезащитни системи и др. за да участваме в проекти при изграждането на екстериора и интериора на сгради.

Участвайки във всеки проект се стремим да вградим мечтата в реалното изпълнение. Стремежът ни е да зачитаме природните закони и основните принципи на взаимодействие между всичко съществуващо.

Изпълнявайки проектите обсъждаме и реализираме според възможностите на приложение прeдлагните от нас продукти, като задоволяваме желанията и търсенето на хората. Продуктите ни предоставят възможност за изпълнение на енергоспестяващи и шумоизолирани сгради, създават комфорт на работното място и домашен уют. Предпазват от прегряване помещенията от слънчевите лъчи, от разпространение на огъня и отвеждат дима при пожар. Авоматизирането на някой от системите/продуктите облекчава човешката дейност.

От 1997 година насам, ние - екипът на Алумина Елит все повече познаваме желанията на хората и усъвършенстваме предлагането на своите продукти и услуги. Използваме високотехнологични системи и материали в дизайна и изработката. С екипа от инженери, дизайнери и квалифицирани оператори на машини се запознаваме с иновациите в нашата сфера и реализираме проектите.

Считаме, че по този начин допринасяме хората да се чувстват защитени и да си осигурят нормална среда за живот.

За своя дългогодишен опит „Алумина Елит” се утвърди като една от най-големите и бързо развиващи се фирми за производство и инсталация на продукти от алуминиеви системи /прозорци, врати, окачени остъклени фасади/ и др. в България. През последните години фокус и приоритет на дружеството е развитието на системи за интериорни преградни остъклени стени и луксозни вътрешни и външни врати, както и на покривни капандури за естествено осветление в дома.

Щастливи сме, че можем да направим това не само в България, а и извън нея. „Алумина Елит” има реализирани проекти в Англия, Германия, Белгия, Татарстан.