Преградни остъклени стени

FancY Vision One Vision Duo Vision Light Art

Преградните остъклени стени от алуминий, стъкло и дървесни плоскости в последно време са неразделна част от всяка новострояща се административна сграда.

За да удовлетворим вашите нужди при изграждането на просторни и уютни работни помещения ние в „Алумина Елит” можем да ви предложим няколко вида системи за изпълнение на плътни или прозрачни преградни остъклени стени, с които можете да постигнете видимост или уединеност на простанството.

Нашите системи притежават висока степен на шумоизолация – от Rw (C; CTR) = 50 (0; 2) dB до Rw (C; CTR) = 55 (0; 2) dB , в зависимост от избора на материали. Коефицентът на шумоизолация е доказан при извършени изпитвания и тестове на продукта в лизензирана лаборатория.

Видимостта може да се ограничи с вграждане на щори между стъклените части; чрез използване на плътни панели, матирано стъкло или цветно фолио, залепено върху стъклото.

Отваряемостта се осъществява чрез системно интегрирани врати, изработени изцяло от стъкло, плътни панели с дървесен фурнир или боядисани в цвят.