Услуги

Проектиране

Проектиране

В началото на процеса на изпълнение на вашия проект можете да се срещнете с професионалния ни дизайнерски екип, за да придобие пълна информация и задълбочено разбиране за изискванията на проекта. След това можем да ви посъветваме за най-добрите продукти, които да отговарят на акустичните, естетическите и производствени изисквания на вашия проект. Заедно с нашия екип от дизайнери ще ви предоставим съответните технически чертежи, които да спомогнат подготовката на строителните документи.

Производство

Производство

Като водещ производител на стъклени прегради, иновациите са една от нашите основни ценности. Ние проектираме, произвеждаме и многократно надграждаме портфолиото от стъклени прегради, интериорни врати и др. Производствената ни база от 11 дка. в гр. Велико Търново обслужва пазара в България, Европа и САЩ. Ние прилагаме строги процедури за проверка на качеството на всеки етап от производствения процес. Горди сме да бъдем сертифицирани по ISO9001: 2015, ISO14001: 2015, ISO45001: 2018.

Монтаж

Монтаж

Алумина Елит извършва монтаж на своята продукция в цяла България и гарантира производството и доставката на висококачествени инсталации, които често надхвърлят очакванията.

В Европа и САЩ нашите продукти се инсталират от оторизирани партньори.

Сервизно обслужване

Сервизно обслужване

Редовната поддръжка и почистване ще удължат жизнения цикъл на продуктите и системите и ще помогнат работното ви място да изглежда добре и да функционира ефективно. Ние можем да обучим  ваш екип да извършва тази дейност. При нужда от сервиз ние ще се отзовем своевременно.